måndag 30 mars 2015

Harmoni-expo 28-29 Mars


Tack alla kunder som kom och förgyllde min och mammas helg på Harmoni-expo i Solna!
Det är en sån lyxig känsla, att vara så uppskattad av så många härliga och glada människor! 
Det var första gången som vi var med på den här mässan men det blir inte den sista, jag har redan bokat in oss på nästa Harmoni mässa den 14-15 November 2015.

Här är lite bilder på hur det såg ut i helgen NYHET FÖR I ÅR
Är Fjäderextensions som man sätter i håret. De vackra fjädrarna ger en riktigt läcker effekt och piffar upp vilken frisyr som helst. De fungerar precis som ditt vanliga hår och går att tvätta, locka och platta. Håller i ca 2-6 månader beroende på hur väl man sköter om dem. 
Det här var riktigt uppskattat på helgens mässa och jag satte i många roliga och fina kombinationer av färger i håret på en massa härliga tjejer! Super kul! 
 Vi kommer att ha med oss dem på framtida mässor och marknader för alla som känner sig sugna på att sätta i en egen mix av fjädrar i håret.


A big thank you to everyone who came to the fair this weekend.
It was our first time at this fair and we had such a good time that we have already booked a spot in the autumn trade fair that will be November 14 & 15.

New for this year is feather extensions that we put in your hair. It was much appreciated at this weekend's fair, and we will take them with us for future fairs and markets for all who want to try these fabulous feathers extensions.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar