onsdag 2 april 2014

New project

So here's a picture of something new that I’m working on at the moment, some fabric flowers that I bought to make some flower crowns.
I make one out of real flowers every year for the midsummer celebrations but they sadly don’t last for more than a day or two. These flower crowns however you can wear over and over again and they will look fabulous every time :)

I made one for myself last year with pink roses and daisies (I posted a picture of it here if you want to take a look) and I have enjoyed it very much!
I have received many compliments from people asking me to make more of these and sell them so now when I have decided to do so it feels extra fun to make them.


Här har vi en bild på ett nytt projekt som jag håller på med, nämligen tygblommor som jag har köpt för att göra vackra blomsterkransar. Jag gör alltid en krans av riktiga blommor till midsommarfirandet varje år men den håller ju tyvärr inte mer än en dag eller två om man har tur och det känns ju lite tråkigt eftersom de är så vackra och man känner sig så snygg i dem!
Så då tänker jag göra några kransar med tygblommor istället, de kommer aldrig att vissna och man kan använda dem om och om igen. Jag lovar att du kommer att känna dig snygg på sommarens alla fester, en krans piffar upp vilken outfit som helst!

Jag gjorde en till mig själv förra året (jag har lagt upp en bild här om du vill kika) och jag har använt den jätte mycket!
Jag har fått många komplimanger från folk som har frågat om jag inte kan göra fler och sälja så nu när jag har bestämt mig för att göra det så känns det extra roligt att göra dem. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar